Επαγγελματικοί καθαρισμοί χαλιών στην Πάτρα


Θέλετε το καλύτερο για το χώρο σας και για τον λόγο αυτό επενδύσατε χρόνο και χρήμα για να επιλέξετε μοκέτες και χαλιά που να αρμόζουν με το περιβάλλον σας. Είναι λογικό λοιπόν να θέλετε το καλύτερο και για τον καθαρισμό και τη συντήρησή τους.

Ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός και η σωστή συντήρηση των ταπήτων, είναι δύο σημαντικά πράγματα, τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για προστασία αυτής της σημαντικής επένδυσης, μιας και η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους.

Η εταιρεία μας, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα της καθαριότητας και της υγιεινής ενός χώρου, επενδύει σε αυτό και δίνει τη λύση στον καθαρισμό των ταπήτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Έτσι, εκτός από τον συνηθισμένο καθαρισμό των χαλιών σας, η Αχαϊκή στοχεύει και επιτυγχάνει να απαλλαγείτε από τη βρωμιά που προκαλείται από τους επίμονους ρύπους που συσσωρεύονται από την καθημερινή δραστηριότητα, τα κατοικίδια και διάφορα μικροατυχήματα, ενώ ταυτόχρονα με τη χρήση εξειδικευμένων απορρυπαντικών, φιλικών προς το περιβάλλον, προφυλάσσει και διατηρεί τα χαλιά σας σε άριστη κατάσταση.

Είμαστε η απάντηση σε κάθε σας ανάγκη και κάθε προβληματισμό που αφορά τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σας.

Καθαρισμοί χαλιώνΤο ξέρατε ότιΓια να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας χαλιά περισσότερο καιρό, θα πρέπει να τα σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το λιγότερο μία φορά την εβδομάδα, να φροντίζετε να αερίζονται συχνά και αν είναι δυνατόν να τινάζονται σε τακτικά διαστήματα.
Μετακινείτε συχνά για μερικά εκατοστά τα βαριά αντικείμενα έτσι ώστε να μην αφήνουν σημάδια και να επανέρχεται το πέλος των χαλιών στην αρχική του κατάσταση. Για να «σβήσετε» κάποιο σημάδι υγράνετε το σημείο όπου έχει κάτσει το πέλος.
Για να αφαιρέσετε λεκέδες από αίμα δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό αλλά μονάχα κρύο, σε συνδυασμό με ένα απορροφητικό πανί ή σφουγγάρι. Αν ο λεκές επιμένει χρησιμοποιήστε διάλυμα απορρυπαντικού ή οξυζενέ με μεγάλη προσοχή.
.
Για να απομακρύνεται την σοκολάτα από το χαλί σας, ξύστε πρώτα με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια αραιώστε απορρυπαντικό πιάτων και τρίψτε ελαφρά με ένα απορροφητικό πανί.
Το λάδι φαγητού διαλύει την πίσσα όπως και το πετρέλαιο αλλά η χρήση τους επάνω στο χαλί θα πρέπει να γίνει με προσοχή και πάντα με απορροφητικό πανί για να μην εξαπλωθεί ο λεκές.
Για να αφαιρέσετε κερί, τοποθετήστε ένα πανί πάνω στο σημείο και σιδερώστε σε χαμηλή θερμοκρασία.
Τρίψτε ελαφρά το σημείο με καθαρό οινόπνευμα με απορροφητικό πανί.
Στύψτε λίγες σταγόνες λεμόνι επάνω στη σκουριά και προσθέστε αλάτι. Στη συνέχεια αφήστε το στον ήλιο για αρκετή ώρα. Στο τέλος πρέπει να ξεπλύνατε καλά με νερό.
Ψεκάζετε με ένα διάλυμα από λίγο οξυζενέ και ένα κουταλάκι σόδα επάνω στο χαλί και σκουπίζετε με απορροφητικό πανί.
Αφαιρούμε τους λεκέδες από σάλτσα ντομάτας με ένα απορροφητικό πανί και διάλυμα απορρυπαντικού πιάτων. Στη συνέχεια ξεπλένουμε καλά με χλιαρό νερό.
Για να απομακρύνουμε τσίχλα από το χαλί φροντίζουμε να την παγώσουμε πρώτα, συνήθως με παγάκια και στη συνέχεια με προσοχή ξύνουμε το σημείο. Τέλος με απορροφητικό πανί και βενζίνη τρίβουμε ελαφρά.