Εκδόσεις Κοινοχρήστων


Αν για εσάς ο τρόπος επιμερισμού των εξόδων της πολυκατοικίας σας είναι εφιάλτης, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, να σας δώσουμε συμβουλές και να επιμερίσουμε τα κοινόχρηστα έξοδα σας σύμφωνα με τις διατάξεις και κανονισμούς που διέπουν το κτίριο σας.


Με εργασίες που αφορούν στον επιμερισμό και την εκτύπωση των κοινόχρηστων δαπανών είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στις πιο προσιτές τιμές.

Εμείς, με ένα απλό τηλεφώνημά σας, θα φροντίσουμε με βάση τον πίνακα αναλογισμού και τον πίνακα κατανομής θέρμανσης να επιμερίσουμε τα έξοδά του κτιρίου και να σας παραδώσουμε τα ειδοποιητήρια είσπραξης και τις εξοφλητικές αποδείξεις που αντιστοιχούν σε κάθε διαμέρισμα σε αναλυτικά ξεχωριστά έντυπα.

Στα έντυπά μας παρουσιάζονται αναλυτικά τα έξοδα της πολυκατοικίας και τα αντίστοιχα ποσά που καλείται να πληρώσει κάθε διαμέρισμα σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά, ενώ σε ειδική στήλη φαίνονται ακόμα οι ώρες κατανάλωσης θέρμανσης, οι ενδείξεις των ωρομετρητών αλλά και οι προηγούμενη ένδειξη τους.

Με τα πιο σύγχρονα μηχανογραφικά συστήματα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση και την εμπειρία 20 ολόκληρων χρόνων, η Αχαϊκή Διαχειριστική αποτελεί τον καλύτερο βοηθό σας!


20

Χρόνια Εμπειρίας

500

Κτίρια

900

Ενεργοί Πελάτες

800

Διαμερίσματα