Η Αχαϊκή Διαχειριστική βρίσκεται στο πλευρό σας για παραπάνω από 20 χρόνια, αναλαμβάνοντας την ολοκληρωμένη διαχείριση κτιρίων. Πιο συγκεκριμένα, μεριμνούμε για την έκδοση κοινοχρήστων, την επισκευή βλαβών, τη συντήρηση των χώρων και οτιδήποτε άλλο αφορά στις ανάγκες του κτιρίου που κατοικείτε ή εργάζεστε.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και φυσικά με τη μοναδική ποιότητα που συνοδεύει την επωνυμία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικευόμαστε επιπλέον στον καθαρισμό ταπήτων, χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και εγκεκριμένα προϊόντα που χαρίζουν στα χαλιά σας τέλεια όψη.

Εδώ στην Αχαϊκή Διαχειριστική αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, τη διεκπεραίωση κάθε ανάγκης σας, βασιζόμενοι στις ιδιαιτερότητες που θέτετε. Με αυτόν το τρόπο, καταφέρνουμε να κερδίζουμε και να διατηρούμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών και των συνεργατών μας.

Εσείς υποδεικνύετε τι θέλετε και εμείς απλώς αποδεικνύουμε τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την άρτια οργάνωση που διέπει την εταιρεία μας…

Πιστοποιήσεις


Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τους Llioyds με το πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας BS ISO 9001-2008 παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού, καθώς και από το Βρετανικό Ινστιτούτο της Επιστήμης του Καθαρισμού (BICS).