Στην Αχαϊκή Διαχειριστική θεμελιώνουμε τους στόχους μας, βασιζόμενοι στις αρχές της εμπιστοσύνης, της ποιότητας και της άρτιας παροχής υπηρεσιών, καλλιεργώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασία.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό μπορούμε να παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μάθετε Περισσότερα

Εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα και διασφαλίζουμε την ποιότητα, την εμφάνιση και το χρώμα των χαλιών σας καθαρίζοντας τα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και πάντα με φροντίδα και σεβασμό στα χαλιά σας.

Μάθετε Περισσότερα

Με άριστες γνώσεις και σύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης βασισμένες στην σύγχρονη τεχνολογία. Η άμεση ενημέρωση, η είσπραξη οφειλών και η πληρωμή δαπανών είναι τα ελάχιστα από όσα εμείς προσφέρουμε.

Μάθετε Περισσότερα

Φροντίζουμε για τον επιμερισμό και την έκδοση των κοινοχρήστων σας. Κυρίως όμως είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώνουμε αλλά και να σας συμβουλεύουμε στον δύσκολο ρόλο του διαχειριστή.  

Μάθετε Περισσότερα