Επαγγελματικοί καθαρισμοί κτιρίων στην Πάτρα


Οτιδήποτε διευκολύνει τη ζωή μας και κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε, είναι ανεκτίμητης αξίας. Και είναι πραγματικά ανεκτίμητη η βοήθεια που μπορεί να σας παράσχει η εταιρεία μας μετά από την πολύχρονη πείρα που απέκτησε κοντά σας.

Στην Αχαϊκή Διαχειριστική, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πελάτη, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό γραφείων, χώρων παραγωγής, χώρων αποθήκευσης, χώρων υγιεινής, αποδυτηρίων, εστίασης, και ό,τι διαθέτει ένας επαγγελματικό χώρος γενικότερα.

Στόχος μας είναι η απόκτηση και η διατήρηση μια μακροχρόνιας συνεργασίας και αυτό είναι κάτι που επιτυγχάνουμε με τον επαγγελματισμό, την ταχεία εξυπηρέτηση και την οργάνωση, σε συνδυασμό πάντα με την παροχή υπηρεσιών στις πιο λογικές τιμές. Πιστεύοντας στην εξειδίκευση, επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση του προσωπικού μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε πιστοποιημένες με ISO 9001-2008 υπηρεσίες καθαρισμού. Διαθέτουμε επιπλέον πιστοποίηση από το Βρετανικό Ινστιτούτο της Επιστήμης του Καθαρισμού (BICSc).

Ο επαγγελματικός καθαρισμός στην Πάτρα βρήκε τη λύση και ονομάζεται Αχαϊκή Διαχειριστική. Εσείς;


Αχαϊκή Διαχειριστική
Οι ειδικοί στον καθαρισμό κτιρίων!

Γιατί να μας προτιμήσετε ;

Στην Αχαϊκή με πείρα μεγαλύτερη των 25 ετών έχουμε την γνώση και είμαστε σε θέση να επιλύουμε άμεσα και τα πιο απαιτητικά ζητήματα καθαρισμού. Έχουμε τους ανθρώπους που με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που τους παρέχουμε και την διακριτική τους παρουσία θα συνεργαστούν άψογα μαζί σας παρέχοντάς σας άρτιες υπηρεσίες και πάντα με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.


Οι υπηρεσίες μαςΜηχανολογικός εξοπλισμός

Οι διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού που προκύπτουν σε κάθε επαγγελματικό χώρο, σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις στην υγιεινή, απαιτούν συγκεκριμένες λύσεις.

Η επιχείρησή μας προσφέρει αυτές τις λύσεις για κάθε τομέα, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα γύρω από την υγιεινή και την καθαριότητα του χώρου. Στην Αχαϊκή Διαχειριστική χρησιμοποιούμε το σωστό συνδυασμό εκπαιδευμένου προσωπικού, κατάλληλων μηχανημάτων καθαρισμού και ισχυρών δραστικών χημικών προϊόντων, φιλικών ως προς το περιβάλλον.

Εδώ, επενδύουμε συνεχώς στον τομέα της τεχνολογίας του εξοπλισμού μας. Για το λόγο αυτό παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, συμμετέχοντας σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας στη χρήση των μηχανημάτων και φροντίζουμε για τη σωστή συντήρηση και ανανέωση τους.

Κάθε προϊόν καθαρισμού που χρησιμοποιούμε φροντίζουμε να διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά έγκρισης από το γενικό χημείο του κράτους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για χρήση σε κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής.

Στην Αχαϊκή Διαχειριστική διαθέτουμε επίπεδα συστήματα καθαρισμού με μικροΐνες, μεγάλα καρότσια καθαρισμού με τα πλέον απαραίτητα υλικά για το σωστό υγιεινό καθαρισμό των χώρων, καθώς και μικρά ευέλικτα καρότσια για παραδοσιακό σύστημα καθαρισμού.
Διαθέτουμε μεγάλες μηχανές αναρρόφησης (2000- 3000watt), ικανές για γρήγορη απορρόφηση υγρών, σκόνης και στερεών υλικών, όπως επίσης και μικρές ευέλικτες ισχυρές μηχανές αναρρόφησης, εξοπλισμένες με ηλεκτρικά πέλματα, ιδανικές για όλους τους χώρους.
Η Αχαϊκή Διαχειριστική διαθέτει μεγάλες μηχανές πλύσεως-στεγνώσεως πεζού χειριστή, καθώς και εποχούμενες, που επιτρέπουν τον άψογο καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Διαθέτει ακόμα μικρότερες ευέλικτες μηχανές, ιδανικές για στενούς χώρους, ανάμεσα σε διαδρόμους και ράφια.
.
Στο βασικό μας εξοπλισμό περιλαμβάνονται ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα μηχανήματα υψηλής και υπερ-υψηλής πίεσης νερού, Karcher και Nilfisk. Με τη δυνατότητα υδραμμοβολής που παρέχουν, ενισχύουν την απόδοση του καθαρισμού.
Τα μηχανήματα περιποίησης υφασμάτινων επιφανειών Sabrina και Nilsfik που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με τα οικολογικά μεν ισχυρά δε χημικά που χρησιμοποιούμε δίνουν στα υφάσματά σας την αρχική τους λάμψη και υφή.
Τα σάρωθρα Numatic και Nilfisk, μηχανοκίνητα - μπαταριοκίνητα και βενζινοκίνητα, πεζού χειριστή ή εποχούμενα, είναι ιδανικά για τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων, αποθηκών συνεργείων ή εργοστασίων.
27

Χρόνια Εμπειρίας

700

Ενεργοί Πελάτες

Οι Πελάτες Μας

 • carglass-logo
 • data-rc-logo
 • dhl
 • elefyeroydakis
 • ergatiko_kentro
 • neos-poseidon
 • papageorgiou_new
 • peloponnisos
 • politistiki
 • ydrogeios
 • alpine-hellas-logo
 • alto-logo
 • atmel
 • avis